Kennel Astabass består af Morten samt mine to drenge Emil og Lucas, vi har tilsammen 2 Basset hound’s. Nala og Asta. Vi bor i Holleby lidt syd for Nakskov på Lolland, hvor vi har en skøn ejendom med en stor have med masser af plads til dyr og mennesker.

 Morten arbejder som Teknisk Designer i en forsynings virksomhed. Jeg har siden barnsben vokset op med hunde, og min far har haft schæferhunde, så lang tid jeg kan huske og, jeg var ofte med ham til politihunde træning, så måske det med hunde ligger i generne:-). Min første hund var en dansk svensk gårdhund ved navn Buller, derefter fik jeg Balder, som var af racen Beagle som desværre døde af cancer.

I 2014 fik vi vores første Basset hound Nala, som på dette tidspunkt var 4 år. I 2015 fik vi vores basset nr. 2 ved navn Asta, og vi må konstatere, at vi har tabt vores hjerter fuldstændigt til denne race, EN GANG BASSET HOUND - ALTID BASSET HOUND, passer helt til vores familie

Hundene færdes sammen med os stort set hele tiden, og vi deler selvfølgelig både bolig og sofa. De er meget sjældent alene hjemme ret mange timer af gangen, og er vi ikke hjemme bliver hundene passet af, hunde kyndige venner eller familie. Om natten sover de i vores bryggers, som de elsker.

Lucas er ofte med til Skue og hundeudstilling, hvor Lucas er med til at præsentere Asta i ringen. Lucas deltager ligeledes i ringtræning, hvorimod Emil foretrækker at bliver hjemme, og passer/hygger med Nala når vi er ude.